Käytiin päivämutka Saanan kanssa Keminmaan ryhmänäyttelyssä tänään. Oltiin aamulla hyvissä ajoin paikalla, kun kävimme ensin Haaparannassa vaihdattamassa uudet kesärenkaat autoon. Aamupäivän paistoi aurinko ja kehiä oli mukava seurata. Vähän ennen gööttikehää alkoi sitten ukkonen jyristä ja vettä sataa. Onneksi kehän ajaksi sade hieman taukosi.

Tuomarina näyttelyssä oli Saija Juutilainen, jonka arvostelu oli todella miellyttävää koiria kohtaan. Tuomari toimi koirien ehdoilla, kun vuorossa oli nuori ja arka yksilö, niin sille annettiin aikaa totutella vieraan käsittelyyn ja kehässä olosta tehtiin koiralle mukava kokemus.

Sella oli tänäänkin erittäin hyvä saaden aivan mukavan arvostelun ja suullisesti vielä paremman. Tuomarin mukaan ainoa ongelma oli keskeneräinen kehitysvaihe. Sella esiintyi energisesti, mutta kohtuullisen hyvin silti  ja nauratti tuomariakin höppänällä olemuksellaan :) Arvostelu löytyy taas arvostelusivulta.

Vein Sellan lisäksi kehään myös Riimin, kun Saanalla oli polvileikkauksen jälkeen vielä kepit käytössä. Riimistä tuli ensimmäisessä näyttelyssään synttäreiden jälkeen Suomen muotovalio ja mahdollisesti myös Norjan. Riimi myös voitti rodun, mutta ryhmäkehässä ei enää menestystä tullut. Myös Maijasta tuli tänään Suomen ja Norjan valio. Onnittelut molempien omistajille.