Melkein viikon reissu käytiin Etelä-Suomessa Sellan kanssa. Uuvuttava retki, ainakin Sellalle! Ensin oltiin pari päivää Inkoossa ystävien luona, jossa 2,5-vuotias Elias-poika oli aika mielissään Sellan vierailusta ja kovasti piti leikkiä koko ajan. Sitten viikonlopuksi siirryttiin Helsinkiin toisen ystävän luo, jossa Sellaa odotti Jackie-amstaffi ja taas hulinoitiin :)Vielä loppuun sunnuntain näyttely, niin ei tarvinnut kotimatkajunassa paljon unta odotella koiran, eikä kyllä itsenikään. Kiitokset tytöille majoituksesta ja tosi mukava oli nähdä hyvällä ajalla!

Sitten itse näyttelyyn. Ensimmäistä kertaa vein itse koiran Voittajaan ja yllätykseksi ei edes paljoa jännittänyt. Tuomarina oli Elina Haapaniemi melkoisen tiukalla linjalla, jännityksen puute varmaan johtuikin siitä ettei ennakko-odotuksia juuri ollut. Sella oli kuitenkin Erittäin Hyvä saaden myös kivan arvostelun ja toisen sijan Juniori-luokassa. Tyttö oli vain jo kovin väsynyt matkustamisesta, niin esiintymisestä ei meinannut oikein tulla mitään. Seuraavalla kerralla sitten paremmin!

Mukava oli taas nähdä tuttavia kehän laidalla ja tutustua myös uusiin göötti-ihmisiin, erityisesti oli mukava nähdä Sellan Gena-siskoa sitten pentuaikojen!
Kiitokset vielä Saanalle junaseurasta :)

2160629.jpg