Sella sai koko joukon uusia kokemuksia, kun tehtiin viikonloppureissu Seinäjoelle ja Kurikkaan. Saaga lähti hyvään hoitoon Kätkävaaraan jo torstai-iltana ja Sella jäi vähän ihmeissään kotiin yksin.

Pe-aamuna lähdettiin sitten retkelle ensi kertaa junalla, jossa olikin paljon muita koiria ja monenlaista ihmeteltävää. Alkumatkan Sella sai istua sylissä katsellen uteliaana junan tapahtumia, mutta kohta jo nukahti ihan tyytyväisenä boksiinkin. Reipas matkustaja tyttö onneksi oli, ei  siis huolta jos tarvitsee uudelleenkin junalla matkustella. Perille päästyä Sellan riemu oli suuri, kun vastassa oli ystäväni Jenni Kio-pulin sekä Ninja-mopsin kera. Tutut koirat ja tuttu tyttö oli jännittävän matkan jälkeen tervetullutta seuraa.

La-aamuna oli aikainen herätys, kun gööttien arvostelu alkoi jo klo 9 ja paikalle ajeltiin puoli kahdeksan aikaan totuttelemaan näyttelyhulinoihin. Taas jännitti aluksi, kun oli paljon väkeä ja ääntä, mutta melko pian jännitys onneksi jo unohtui. Näyttelyyn oli ilmoitettu 25 gööttiä, joista kuusi pentuluokkaan. Göötit arvosteli Marja Talvitie melko tiukalla linjalla, paikalla oli myös ruotsalainen harjoitusarvostelija Martin Johansson. Sella oli narttupentujen neljäs saaden kuitenkin kivan arvostelun. Tytön esiintymiseen olin erityisen tyytyväinen. Vaikka tuomarit arvostelivat tarkasti, jaksoi Sella pönöttää pitkät tovit hienosti paikallaan.

2017850.jpg

Mukava oli nähdä muita Region's pentuja, erityisesti velipoika-Jekkua. Sekä tietysti muita tuttuja ihmisiä ja koiria. Ja onnittelut kaikille menestyneille, sekä tuloksiinsa tyytyväisille.

Sunnuntaina oli taas näyttelypäivä, kun oli mopsityttö-Ninjan vuoro esiintyä. Esiintyminen sujuikin erin arvoisesti ja tapasi Ninja myös tulevan sulhonsa paikalla. Näytteln jälkeen jouduttiin hieman odottelemaan junan lähtöä. Junamatka sujuikin sitten jo vanhalla rutiinilla. Sella oli vain jo kovin väsynyt viikonlopun huli noista, niin piti hieman vahtia kanssamatkustajia pienellä urinalla.