Vähän ehtinyt kulua aikaa edellisestä päivityksestä. Eipä meille kyllä sen ihmeempiä kuulu. Koirien kanssa pääasiassa vain lenkkeilty, johtuen emännän kiireistä opinnäytetyön ja muunkin touhuamisen kanssa.

Viime viikonloppuna kuitenkin käytiin molempien tyttöjen kanssa mätsärissä harjoittelemassa. Punaisen nauhan saivat molemmat, mutta jatkossa ei enää tullut menestysä. Kummankin esiintymiseen olen silti tyytyväinen ja Sellakin alkaa pikkulhiljaa tottua olemaan erilaisissa hälinöissä stressaamatta.

Perjantaille oli Saagalle varattuna silmätarkkiin aika, mutta käytinkin Sellan siellä. Tytöt on vähän ottaneet yhteen Sellan ensimmäisen juoksun jälkeen ja yhdessä kahakassa osui luultavasti hammas Sellaa silmään. Reppana aristi silmäänsä melkein viikon verran, niin ajattelin että parempi tarkistaa että kaikki on kunnossa. Ja terveet olivat onneksi molemmat silmät, toisessa oli kyllä tappelun jäljiltä pienehkö verenpurkauma. Purkauman pitäisi kyllä parantua itsekseen, mutta vuoden päästä pitää käydä tarkistuttaan uudelleen, ettei ole jättänyt mitään jälkiä silmään. Onni onnittomuudessa kuitenkin ettei tuon pahemmin käynyt.

Sellalla alkaa olla synttäripäivä jo lähellä (ens la), joten Saana otti tytöstä jo 1-v. kuvat. Jostain syystä aina niin innokkaalla Sellalla ei oikein tällä kertaa keskittymistä riittänyt, mutta onneksi hyvä kuvaaja sai silti kohtalaisiakin otoksia! Synttärionnittelut vähän etukäteen myös Jekulle, Genalle ja Hipulle!

Aika jalkavahan tuo tyvär vielä on, mutta pikkuhiljaa alkanut saamaan jo vähän massaakin runkoonsa! Suunnitelmissa tälle keväälle on ainakin Kemijärven ryhmänäyttely loppukuusta, saa nähdä miten siellä sitten menee!