Tasan viikko sitten haettiin Sella kotiin ja tosi nopeaa on kulunut aika. Aivan äärimmäisen ihana ja helppokin on pentu ollut. Edelleen tekee tarpeensa mieluiten ulos ja jos on pakko niin sitten paperille. Korvatkin pieneltä (ainakin vielä toistaiseksi ) löytyvät ja hienosti tottelee pyyntöä tulla luokse, vaikka kovasti kiinnostaisikin kuuhailla sinne tänne.

1526059.jpg

Aluksi meinasi olla molempien kanssa olla pientä kränää terveyden suhteen. Ensin ennen pennun tuloa Saaga (sekä Riimi) sai jostain nenäpunkin ja siihen Strongholdin. Riimi kun tuli meidän kyydillä pentua hakiessa, niin onnistui Sellakin punkin saamaan nenäänsä. Ja pennulle tietysti kuuri myöskin. Kun aivastelut loppuivat, niin ensin alkoi Sellalla ripuli ja kohta perässä Saaga oksentelemaan. Mutta nyt pienten paastojen jälkeen molemmilla massutkin kunnossa. Ja toivottavasti pysyvätkin!

Tänään käytiin sitten vierailulla Katin ja Jannen luona, katsomassa pentusia ja sukulaiskoiria.
Saagakin sai sieltä pienen uniystävän:
 
1526074.jpg

Kuvattiin vähän myös tönötyksiä pöydälläkin. Sella oli oikein terhakkana, mutta kuvaajalla vain vaikeuksia pysyä kameran kanssa mukana

1526087.jpg

Tässä vielä muutama kuva pentujen touhuista

1526096.jpg

1526114.jpg

Ikää pennuilla oli nyt viisi viikkoa, ja huippureipas porukka kyllä olivat. Tosi kovasti touhusivat ulkona ja sisällä, aina välillä pienet torkut ottaen.

Sitten vielä pari bonuskuvaa, jotka löytyivät kun purin kamerasta kuvia koneelle.
Isä ja meidän melkein villit metsäporot tarharuokinnassa

1526137.jpg

1526161.jpg