Vierähti hetken verran aikaa sitten edellisen kirjoituksen, johtuen juoksun aiheuttamasta hiljaiselosta. Eli juoksun aikana ei mitään erikoista. Yksi viikonloppuretki tehtiin Luostolle, jossa ulkoiltiin tylsästi narun päässä vain. Kuvia lisään, jos saan ne joskus kamerasta purettua.

Viime viikonloppuna oli sitten ohjelmaa ihan riittämiin.
Perjantaina hypättiin Saanan ja Riimin kanssa autoon ja ajeltiin Kalajoelle Marjolle pentuja katsomaan. Ja olihan siellä kova vilinä, ei kyllä meinannut perässä pysyä, kun pentusten touhuja seuraili. Ja oli kiva, kun kaikki pennut olivat vielä odottamassa omaan kotiin muuttoa. Ja olihan siellä yksi aivan erityinenkin yksilö :)

Lauantaina olikin sitten vuorossa Kiuruveden ryhmänäyttely, tuomarina Maija Mäkinen.Mäkinen arvosteli pitkään ja tarkasti, eikä tainnut monikaan koira kovin paljoa tuomaria miellyttää, aika tiukka oli linja. Saaga sai sinisen nauhan, mutta tällä kertaa olin kyllä kohtuullisen tyytyväinen arvosteluun. Onhan nuo Saagan virheet tiedossa, joten ei ollut mitään yllättävää.

1506414.jpg

1506415.jpg

Sunnuntaina oltiin Jyväskylän KV-näyttelyssä, jossa oli tuomarina unkarilainen Tamas Jakkel. Kuulemma arvosteli gööttejä ensimmäistä kertaa. Saaga oli eri-1, ainoana luokassaan :) PN-kehässä ei menestystä enää tullut. Gööttejä oli paikalla yllättävän paljon, mukava oli nähdä uusia ja vanhoja gööttituttavia!
Molempien näyttelyiden arvostelut näyttelysivulla!

Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava reissu, kiitoksia siis matkaseuralle Saanalle, Marjolle ja Hannalle!

1506416.jpg

Kuvat Saana Mäkelä