Viikonloppuna piipahdettiin Seinäjoen näyttelyssä, josta Sellalle tulokseksi nuorten luokan H. Tuomarina oli ruotsalainen Anna Törnlöv, jonka mielestä vielä kesällä Sella oli Sertin ja Cacibin arvoinen. Tällä kertaa kyllä arvostelu oli melkein sanasta sanaan sama kuin kesällä, mutta tuomari kiinnitti huomiota Sellan jalkavuuteen, josta sitten tuo kakkonen laatuarvosteluksi. Mukava reissu oli muuten, aina on kiva nähdä väkeä kehän laidalla ja varsinkin nähdä koiria, kun täällä pohjoisessa noita gööttejä on aikas vähän.

Syyskuun loppupuolella käytiin polvi-, lonkka- ja kyynärtutkimuksissa, joista tuloksia on odoteltu kovasti. Kunnes sitten viime viikolla selvisi, että eläinlääkäri ei jostain syystä ollut lähettänyt kuvia Kennnelliittoon. Tänään tuli onneksi postia Kennelliitosta, että kuvat on vastaanotettu. Nyt on siis jo toivoa saadakin tulokset jossain vaiheessa :) Polvet jokatapauksessa olivat Sellalla 0/0.

Saagan osalta kuulumisia myös. Tytöillähän alkoi olla vähän kränää keskenään jo heti viime vuodenvaihteen jälkeen, joka ei ottanut sitten laantuakseen. Alussa tappelut olivat rajumpia, reikiä tuli, muttei onneksi yhtään niin isoa, että paikata olisi pitänyt. kovemmat rähäkät sitten jossain vaiheessa keväällä vähenivät, mutta jokapäiväinen pörinä ja pienemmät yhteenotot jatkuivat. Kesällä sitten tehtiin ratkaisu, että Saaga muuttaa minun vanhempien luo. Eli Saaga on nyt nelisen kuukautta viettänyt hyvin onnellista maalaiskoiran elämää. Ja ratkaisu on ollut kaikinpuolin erittäin hyvä, varsinkin kun Saaga on kärsinyt jonkinasteisesta eroahdistuksesta ja enää sen ei tarvitse olla juurikaan yksin kotona.

Tässäpä näitä kuulumisia tältä erää, syyskuvia lisäilen vielä, jos jossain vaiheessa ne saan kameralta purettua!